Dana TOTAL THTC510806

: në stok

Çmimi i rregullt €8,50

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Madhësia: 8"/200 mm
Kursimi i energjisë 65% se pinca normale
Materiali: Cr-V
Trajtimi i sipërfaqes: veshje me teflon
Dorezë me tre ngjyra TPR për kapje të fortë dhe rehati
Me funksion mbajtës të thonjve
Me funksion çelësi
Me funksion heqjeje
Paketuar me gjysmë flluskë të dyfishtë

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€