Çekiç rrotullues set 1600W TOTAL TH1163855

: në stok

€124,50 €149,00

Ju kurseni: €24,50 ( 16% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Tensioni:220-240V~50/60Hz
Fuqia hyrëse: 1600 W
Shpejtësia pa ngarkesë: 630 rpm
Shpejtësia e ndikimit: 3850 bpm
Energjia e ndikimit: 10.0 J
Kapaciteti maksimal i shpimit:
Betoni: 40 mm
Pjesa e bërthamës: 100 mm
Sistemi i çakut SDS MAX
Sistemi i mbylljes së daltës
Sistemi anti-dridhje
Përfshini 2 stërvitje dhe 2 dalta
1 grup furça karboni shtesë
Paketuar me çantë mbajtëse

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€