Çajnik Sofram 16FI

: në stok

Çmimi i rregullt €31,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Çajnik Sofram

Çajniku i sipërm 1.2 Litra

Çajniku bazë 2.30 Litra

Produktet Sofram Cookware janë bërë me një standard të lartë duke përdorur çelik inox 18/10. Së bashku me bazën speciale Kapsulë ose Termike për shpërndarje të barabartë të nxehtësisë dhe ruajtje të zgjatur të nxehtësisë për gatim me efikasitet energjie. Çdo produkt vjen me kutinë e tij unike dhe manualin e përdorimit.

Përjetoni gamën e produkteve Sofram, e cila është rezultat i përvojës shumëvjeçare dhe kërkimit të gjerë.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€