Çajnik qelqi per çaj dhe kafe LAMART

: në stok

Çmimi i rregullt €10,50

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
  • Kapaciteti 1 l
  • Diametri 10 cm
  • Përmasat 10 x 10 x 21 cm
  • Materiali plastik/xhami
  • Ngjyra e qartë / e zezë
  • Një kazan qelqi i përshtatshëm për të gjitha llojet e çajit dhe kafesë.
  • Doreza e kazanit është bërë nga plastika e qëndrueshme.
  • Kazani përmban një filtër shtypës inoks për çajrat dhe kafenë e bluar.
  • Kazani është i pajisur me një kapak plastik për qasje të lehtë për pastrim dhe mbushje.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€