Burmashinë TOTAL TDLI200515

: në stok

Çmimi i rregullt €37,50

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Tensioni: 20 V
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-400/0-1500 rpm
Çift rrotullues maksimal: 45 Nm
Kapëse plastike
Kapaciteti i çakut: 0.8-10 mm (1/32-3/8"")
Cilësimet e çift rrotullues: 15+1
Marshi mekanik me 2 shpejtësi
Funksioni i kyçjes së boshtit
Dritë pune e integruar LED
Përfshini:
1 copë Cr-V 65 mm bit
Bateria dhe karikuesi shiten veçmas
Paketuar sipas kutisë me ngjyra

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€