Blender Sencor SBL 2114RD Smoothie 500W e Kuqe

: në stok

€32,89 €45,00

Ju kurseni: €12,11 ( 26% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Ideal for Preparing Fresh Fruit and Fitness Drinks, Milkshakes, Mixed Beverages, Cocktails, Soups, Salsas, Sauces, Baby Food
  • Blending Bottle can be Removed and Used as a Travel Bottle
  • Lid with Drinking Spout Prevents Accidental Spills
  • Easy to Clean: Bottle, Lid and Blades are Dishwasher Safe
  • One 0.6-litre removable impact-resistant bottle made from PCTG material (BPA free)
  • Pulse Switch for Effective Blending
  • High Quality Removable Four Stainless Steel Blades with Titanium Coating - Preventing Enzyme and Vitamin Loss - Reducing Nutri Smoothie Oxidation
  • Outstanding Stability Thanks to Suction Cups
  • Bottles Suitable for Car Cup Holder
  • Power Input: 500 W
  • Voltage and frequency: 220-240 V, 50/60 Hz 
  • TRITAN Blades
 • Një shishe 0,6 litra e lëvizshme rezistente ndaj goditjes e bërë nga materiali PCTG (pa BPA)
 • Ndërprerës pulsi për përzierje efektive
 • Lehtë për t'u pastruar: Shishja, kapaku dhe tehet janë të sigurta për larje enësh

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€