BLENDER HAEGER

: në stok

€25,99 €34,99

Ju kurseni: €9,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
brendi HEAGER, me fuqi të rrotullimeve 4500rpm dhe me 2 lloje të kokave. Fuqi 1000W 
- Brisqe të mprehta nga INOX me 6 tehe që frutat të kthehen në leng për një kohë shumë të shkurtër.
- Fuqia e madhe e motorrit jep siguri dhe jetëgjatësi në përdorimin e produktit.
📄 12 Muaj Garancion
----------------------------

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€