TENSIOMETER DIGJITAL

: në stok

€24,99 €34,99

Ju kurseni: €10,00 ( 28% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
"Hipertensioni quhet ndryshe edhe “vrasës i fshehtë"", sepse shpesh mbetet i padiagnostikuar.
✅Ka njerëz që as e kanë marrë vesh ndonjëherë se kanë pasur hipertension. ✅Sëmundja përkeqësohet gradualisht dhe kjo ndodh gjatë një periudhe të gjatë kohore dhe jo brenda pak ditësh.
✅Pikërisht për këtë është e vështirë që të kuptohet nga vetë personi që në fillim.
✅ Tensiometri më i avansuar për të kontrolluar hipertensionin apo shtypjen e gjakut në shtëpinë tuaj 🏠, pa pasur nevoj të vizitoni mjekun 👨‍⚕️.
✅ Është i lehtë për t'u përdorur, plotësisht automatik, dhe me saktësi të jashtëzakonshme.
✅ Teknologjia e tij e sensorit Duo, siguron saktësinë më të lartë të matjes dhe mundëson zbulimin e hershëm të rrahjes së ç’rregullt të zemrës .
✅ Ofron mundësinë për ruajtjen vlerave të matjes për 30 ditë, duke treguar kohën dhe orën e saktë të matjes . "

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€