Trotinet për Fëmijë 108

: në stok

Çmimi i rregullt €36,90

Ngjyra

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Trotinet Modeli Ferrari 

Duke mbajtur parasysh sigurinë e të gjithëve, trotineti ynë me peshë të lehtë ju lejon të lundroni me lehtësi me peshën e tij që nuk rrëshqet.
kuvertë thithëse dhe shumë e gjerë që siguron një bazë të sigurt dhe udhëtim të rehatshëm. Është i ndërtuar me alumin dhe çelik, dorezë të rehatshme gome, frena të besueshme dhe e pajisur me pezullim përpara të projektuar për t'i bërë ballë përdorimit të përditshëm.

Specifikat

  • Trotinet për fëmijë deri 15 vjeq
  • Modeli: 108
  • Materiali: Alumin 
  • Numri i Rrotave: 3
  • Frenimi: Rrota e pasme
  • Pesha MAX: 80kg
  • Ngjyra: Kuqe dhe Kalter
  • Lartesia: deri 65-79 CM

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€