Thithëse Elektrike VIVAX VCW-2002B B2

: në stok

€59,90 €69,90

Ju kurseni: €10,00 ( 14% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Fshesa me korrent VIVAX VCW-2002B B2 është një fshesë me korrent, përparësia kryesore e së cilës është mundësia e punës në dy mënyra - me ndihmën e filtrit të ujit, por edhe si një fshesë me korrent që mund të thithë ujin. Gjatë thithjes së ujit, pluhuri dhe papastërtitë e tjera depozitohen në ujin e rezervuarit, duke parandaluar kështu përhapjen e pluhurit dhe marimangave.


Fuqia e motorit është 2000 W dhe fuqia e thithjes gjatë fshesës së lagësht është 2000 mm me një prurje ajri prej 45 l/sek dhe depoziton gjithçka në një rezervuar me kapacitet 8 L. Ka rrota që rrotullohen 360°, pajisje me furça që mundësojnë pastrimin e divanit dhe qosheve, si dhe filtra që mund të hiqen dhe pastrohen lehtësisht.

VCW-2002B B2 është një partner ideal në kontrollin e pluhurit, marimangave dhe papastërtive dhe është thelbësor për të gjitha familjet që vuajnë nga alergjia.

Specifikat:

Lloji i pajisjes "Wet&Dry", filtrim uji me thithje uji
Gjatësia e kabllit të energjisë (m) 5 M
Filtri i daljes Sfungjeri
Furnizimi me energji elektrike 220-240 V AC
Aksesorë Furçë e vogël, furçë e ngushtë
Fuqia e thithjes (Pa) > 17 kPa
Filtri i hyrjes Sfungjeri
Vëllimi i kontejnerit të pluhurit (L) 8,0
Lloji i tubit Plastike ne 2 shtesa

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€