Tharëse Flokësh FUEGO BY-510

: në stok

€13,99 €19,90

Ju kurseni: €5,91 ( 29% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

THARESE FLOKESH FUEGO BY-510

  • Performanca profesionale- THARESE FLOKESH FUEGO BY-510 krijon një rrjedhje të fortë ajri për tharje të shpejtë dhe të butë të flokëve me kujdes maksimal. 
  • Kujdes i avancuar jonik - Sistemi i fuqishëm jonik gjeneron deri në 20 milionë jone* për çdo seancë tharjeje  që jep flokë të përkryer me shkëlqim dhe pa kërcitje .
  • Vendosja e ajrit të ftohtë- Përfundoni dhe rregulloni stilin tuaj me ndihmën e ajrit të freskët .
  • E vogel e cila mund te meret kudo me vete lehtesisht

Specifikat:

Marka: FUEGO
Kodi: BY-510
Fuqia: 1800 W
Perqendrues ajri: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 2
Buton per ajer te ftohte: PO
Garancia normale: 1 vit

 

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€