TABLET PËR SHKRIM DHE VIZATIM LCD 9.0”

: në stok

Çmimi i rregullt €7,90

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Zëvendësoni letrën me këtë tablet LCD 8.5” në të cilin mund të vizatoni dhe të shkruani pa shkaktuar rrëmujë në shtëpi.
- Shkrimi dhe vizatimi nuk kanë qenë kurrë më të lehta!
- Mund ta përdorni dhe ta merrni kudo me vete.
- Inkurajon fëmijët të jenë kreativ.
- Ekziston një buton me të cilin mund të fshini gjithçka që keni shkruar dhe mund ta përdorni përsëri.
- Përmasat: 228 x 147 x 5 mm.
- Peshon vetëm 110g.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€