SKARË E VOGEL PALOSËSE

: në stok

Çmimi i rregullt €19,90

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Materiali metal, palosëse dhe e përshtatshme për bartje, dimensionet e pjesës për pjekje 39x30.5cm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€