SHARRE MONTUESE

: në stok

Çmimi i rregullt €12,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Sharrë montuese në FLEX, me zingjirë cilesorë dhe mprehtësi të jashtëzakonshme! Gjatesia 12inch

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€