Set fitnesi

: në stok

€11,99 €17,99

Ju kurseni: €6,00 ( 33% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Shiritat e rezistencës premium përdorin material latex premium dhe natyral për të përballuar përdorimin e rëndë. Përveç brezave me cilësi të lartë, çdo brez i rezistencës Balance From është i lidhur me një sistem prerjeje metalike, duke zgjatur gjithashtu jetën e kompletit. Çdo brez vjen me dy kapëse metalike të qëndrueshme për të siguruar sigurinë për përdoruesit. Kompleti Balance From Resistance Band - Përfshi 5 shirita ushtrimesh të grumbullueshme me çantë mbajtëse, lidhëse ankorimi dere, rripa kyçi të këmbëve

Çfarë përfshihet:
5 breza rezistence
2 doreza
2 rripa kavilje
1 spirancë dere
1 çantë mbajtëse

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€