RESHQITESE PER FEMIJE

: në stok

Çmimi i rregullt €39,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Rreshqitëse për femijë nga materliali PVC, e lëvizshme dhe e lehtë. Lartesia 70cm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€