POMPE UJI PER BIDON

: në stok

Çmimi i rregullt €9,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
"ajisje Automatike elektrike është shumë e përshtatshme dhe e dobishme.
-Ideal për zyra, shtëpi, kuzhinë,kamping , Villa .
-Të përshtatshme për ujë të pastër të pijshëm në shishe, në përputhje me shumicën e 4.5L, 5L, 7.5L, 10L, 15L 11.3L, dhe shishe 18.9L.
-Mbushet me USB CHARGER kabell standard USB.
-Duhet vetëm 3-4 orë që të jetë plotësisht e mbushur.
-Mban Baterine 120 orë .
Përshkrimet:
Tub(Gyp)silikoni, pa erë, ë shëndetshme.
Hartimi tub (Gyp) lëvizshëm për pastrimin të lehtë.
Shtypni Butonin butë, që ta nxirrni ujin nga bidoni në gotë.
Specifikim:
Ngjyra: e bardhë, e zezë
Materiali: Silikon, 304 çelik inox, ABS
Madhësia: 130x75mm
Tensioni nominal: 5V
Fuqia: 4 Watt
Frekuencë vlerësuar: 50Hz"

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€