PLLAKE ELEKTRIKE SILVER CREST SC7031

: në stok

€31,99 €41,99

Ju kurseni: €10,00 ( 23% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Gatuani ushqime të shijshme shpejt dhe ekonomikisht
Kjo pllakë me induksion është ideale për ata që kanë pak hapësirë ​​në kuzhinën e tyre, qoftë në shtëpi apo në kotele. Kampistët gjithashtu do ta gjejnë atë shumë të dobishëm. Pjata është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe pastruar dhe nuk do të konsumoni shumë energji gjatë përgatitjes së vakteve tuaja!
________________________________________
Përshkrim
• Për gatim të shpejtë dhe ekonomik
• Sipërfaqe xhami speciale me kujdes të lehtë
• 10 nivele të fuqisë dhe temperaturës (200 - 2000 W, 60–240 ° C)
• Kohëmatësi i rregullueshëm deri në 180 minuta
• I përshtatshëm për gatimin në enë - Ø 12 deri në 26 cm
• Zbulimi i kontejnerit me ndalesë sigurie
• Paneli i kontrollit me prekje (fuqia, kohëmatësi, - / +, kyç i mbrojtur nga fëmijët, ON / OFF)
• Ekran LED (W, ° C, min.)
• Humbje e ulët e energjisë nga shpërndarja e nxehtësisë
• Ngrohje e shpejtë me shpërndarje homogjene të nxehtësisë
• Mbetjet e ushqimit nuk digjen në pllakën e gatimit
________________________________________
Informacion teknik
• Gama e temperaturës: 60 - 240 ° C
• Fuqia: max. 2000 W

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€