SET: Paisje pune me bateri AKU series TOTAL TCKLI2019

: në stok

€299,90 €450,00

Ju kurseni: €150,10 ( 33% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Tensioni: 20 V
Me 1 copë çelës me goditje litium-jon (UTIWLI2038)
Me 1 copë shpuese pa tela litium-jon (UTDLI200528)
Me 1 copë çekiç rrotullues litium-jon (TRHLI20228)
Me 1 copë mulli këndi litium-jon (UTAGLI201158)
Me 1 copë llambë pune (TWLI2023)
Pikëllim me goditje litium-jon (UTIWLI2038):
Motor pa furça
Me makinë katrore: 1/2"
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-1300/0-2100 rpm
Shkalla e ndikimit:0-2000/0-3300 bpm
Çift rrotullues maksimal: 300 Nm
Stërvitja pa tel litium-jon (UTDLI200528):
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-400/0-1500 rpm
Çift rrotullues maksimal: 45 Nm
Kapëse plastike
Kapaciteti i çakut: 0.8-10 mm
Cilësimet e çift rrotullues: 15+1
Marshi mekanik me 2 shpejtësi
Çekiç rrotullues litium-jon (TRHLI20228):
Motor pa furça
Shpejtësia pa ngarkesë: 0-1100 rpm
Shkalla e ndikimit: 0-5000 bpm
Energjia e ndikimit: 2.0 J
Kapaciteti maksimal i shpimit: diametri 26 mm në beton
Dritë pune e integruar
SDS plus sistem çak
Mulli me kënd litium-jon (UTAGLI201158):
Motor pa furça
Shpejtësia pa ngarkesë: 3000/8500 rpm
Diametri i diskut: 4-1/2"
Fije boshti:5/8"-11UNC
Llamba e punës (TWLI2023)
Shpërndarja e energjisë LED: 1.5 W
Lumenët: 150±10%
Përfshini:
2 priza copë (19 21 mm)
3 copë trapana dhe 1 copë daltë
2 copë bateri 4.0Ah (TFBLI2002)
Karikues 1 copë (UTFCLI2001)
Voltet e karikimit: 110-120V~50/60Hz
Paketuar me çantë pëlhure

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€