ORE MURI M5

: në stok

Çmimi i rregullt €49,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Materiali: metal dhe dru. Ngjyra: ZEZE. Diametri 60cm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€