Mikrovalë VIVAX MWO-2070 BL

: në stok

Çmimi i rregullt €95,50

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Furra me mikrovalë VIVAX MWO-2070 BL, përveç ringrohjes së ushqimit, do të shkrijë me sukses ushqimin ose do ta pjekë në mënyrë të përsosur me funksionin "Grill".


Me një kapacitet prej 20 l dhe një fuqi mikrovalore prej 700 W, kjo furrë me mikrovalë është një aleat i fuqishëm i çdo familjeje.
Tepsi i madh i pjekjes siguron mundësinë e shkrirjes ose përgatitjes së pjesëve të mëdha të ushqimit, ndërsa niveli i fuqisë mund të vendoset lehtësisht nëpërmjet ekranit LED.

Furra me mikrovalë VIVAX MWO-2070 BL është e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur, dhe sipërfaqja e saj me shkëlqim të zi prej xhami do ta bëjë çdo kuzhinë moderne.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€