MBAJTES TELEFONI ME SENZOR

: në stok

Çmimi i rregullt €17,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Mbajtese telefoni per inqizim (video) me sistem te menqur. E pershtatshme per Blogera. WiFi lidhje me telefon qe mundeson qe mbajtesja dhe telefoni juaj te behen nje.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€