MAICE DOBESIMI PER MESHKUJ

: në stok

Çmimi i rregullt €11,90

Size

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
• Produkti është i përbërë nga materiali që mundëson djersitjen e shpejtë të barkut dhe belit.
• Mundëson dobesimin dhe tonifikim e pjesës së barkut dhe belit.
• Ndihmon në heqjen e pjesës së tepërt të barkut dhe shkrirjen e dhjamit.
- Mund ta perdorni duke bërë punet e shtepisë, duke ushtruar neë palester, duke punuar në oborr etj. Masat L, XL, 2XL, 3XL

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€