Karrige Gaming ESHARK ESL-GC3, Tokugawa

: në stok

€271,90 €312,00

Ju kurseni: €40,10 ( 12% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Pushimoret e dorës 4D

Mund të rregulloni lartësinë e mbështetëses së krahut, ta rrotulloni, ta lëvizni përpara-prapa ose brenda-jashtë.

Lëkurë ECO e butë
Mbulesa është prej lëkure eko-lëkure të butë për të siguruar një ndjesi të qetë ndërsa jeni në karrige.

Lëvizje te buta
Rrotat silikoni sigurojnë lëvizje të qetë në dysheme.

 • Pushimore te duarve 4D: Po
 • Lloji i artikullit: Karrige e lojërave
 • Rregullimi i këndit: Po
 • Bllokimi i këndit: Po
 • Madhësia dhe materiali: PU, 60 mm
 • Lartësia e sediljes (cm): 47,5 - 53,5
 • Madhësia e sediljes (cm): 56x58
 • Lartësia e mbështetëses (cm): 85
 • Gjerësia e shpatullave (cm): 54
 • Ngjyra: E zezë
 • Materiali i mbulesës së karriges: PVC
 • Materiali i kornizës: Metal
 • Përmasat (cm): 56x58x125 - 133
 • Lloji i bazës: 5 yje, 350 mm, metal
 • Ngarkesa (kg): 120
 • Kërkohet instalimi: Po
 • Madhësia e paketimit: 86x77x37 cm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€