INVERTER VIVAX CHT-2000 B

: në stok

€59,90 €79,00

Ju kurseni: €19,10 ( 24% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Ngrohësi qeramik VIVAX CHT-2000 B do të ngrohë dhe ftojë dhomën në mënyrë të barabartë. Kontrolli dixhital i temperaturës nëpërmjet ekranit LED, kohëmatësit të integruar dhe telekomandës janë vetëm disa nga veçoritë kryesore të këtij ngrohës.

 

Për të maksimizuar sigurinë e përdorimit, ngrohësi qeramik VIVAX CHT-2000 B fiket në rast përmbysjeje ose funksionimi të vazhdueshëm për më shumë se 12 orë. Si mbrojtje shtesë, siguron edhe një qark automatik të fikjes nëse temperatura në dhomë është më e lartë se 50°C dhe për ngrohje të njëtrajtshme ekziston funksioni i rrotullimit automatik horizontal të ngrohësit, i ashtuquajturi funksioni "Swing".

 

 • Lloji i pajisjes Ngrohës qeramike
 • Fuqia (W) 2000
 • Lloji i termostatit Dixhital
 • Zgjedhja e nivelit të ngrohjes 3
 • Rrjedha e ajrit të ventilatorit Po
 • Numri i brinjëve -
 • Ngjyra e zezë
 • Materiali Plastike
 • gjerësi (cm) 19,4
 • lartësia (cm) 18,4
 • Thellësia (cm) 58,0
 • Gjerësia e paketimit (cm) 21,2
 • Lartësia e paketimit (cm) 20,2
 • Thellësia e paketimit (cm) 59,3
 • Pesha e pajisjes (kg) 2,3
 • Furnizimi me energji elektrike 220-240 V AC

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€