HEKUR PER RROBA

: në stok

€20,99 €27,99

Ju kurseni: €7,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Hekur për rroba me dy menyra funksionimi, në menyrë horizontale me rroba të shtrira dhe në menyrë vertikale me rroba varur. 

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€