Grill Elektrik VIVAX EG-4020HZ

: në stok

€39,00 €49,00

Ju kurseni: €10,00 ( 20% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Grila elektrike VIVAX EG-4020HZ është një skarë e vogël me fuqi të lartë deri në 2200 W dhe një sipërfaqe jo ngjitëse me përmasa 43x23 cm, e cila hiqet lehtësisht.


Temperatura maksimale është 250 °C dhe një termostat i thjeshtë thjeshton dhe lehtëson përgatitjen e ushqimit.

Grila elektrike VIVAX EG-4020HZ është prej druri natyral bambuje dhe është krejtësisht e ftohtë në prekje.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€