FURRE MONTUESE VENUS GERMANY

: në stok

€199,90 €279,90

Ju kurseni: €80,00 ( 28% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Klasa energjitike A+
Deri në 40% kursim energjie dhe dhomë e madhe e brendshme e lehtë për t'u pastruar me teknologjinë Harr
5 funksione gatimi
Termostat dhe kohëmatës i rregullueshëm me sinjalizues
Ventilator Turbo dhe ndriçim i fuqishëm i brendshëm
Mbulesë xhami dyshe e ndashme
Raft teli dhe 2 tepsi të mëdhenj të smaltit për pjekje

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€