FURRË E MADHE LEVIZËSE

: në stok

€219,90 €229,90

Ju kurseni: €10,00 ( 4% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Materiali metal, Rrota PVC, Tregues I temperatures, 2 furra (per grill dhe pjekje te brumrave), Dimensionet e furres se poshtme 47x34x22cm, dimensionet e furres se siperme 47x34x25.5cm)

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€