Mikrovalë VIVAX MWO-2078

: në stok

Çmimi i rregullt €65,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Furra me mikrovalë VIVAX MWO-2078 ndihmon në përgatitjen e ushqimit ose shkrirjen e shpejtë të ushqimit.


Furra ka një kohëmatës 35-minutësh dhe me 5 nivelet e fuqisë, lejon që çdo ushqim të përgatitet ose ngrohet në mënyrë optimale.

Furra me mikrovalë VIVAX MWO-2078 me vëllim 20 litra dhe fuqi 700 W është mjaft e fuqishme dhe e gjerë për të ringrohur ose përgatitur ushqime për të gjithë familjen.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€