CANTË KOZMETIKE

: në stok

Çmimi i rregullt €19,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Çantë kozmetike me mure levizëse sipas përshtatjes se kozmetikes tuaj!
Super kualitet në material dhe patentë.
Canta ka hapsiren për brusha në pjesen lartë, opsione të ndryshme pvr vendosjen e hapsirave.
Dimensionet: 26x23cm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€