Bakall Elektrik VIVAX WH-102BB

: në stok

€9,90 €12,90

Ju kurseni: €3,00 ( 23% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Vluese uji VIVAX WH-102BB me një kapacitet 1,0 L dhe një fuqi ngrohëse prej 1100 W do të ngrohë ujin shpejt dhe me efikasitet, dhe ngrohësi i tij i fshehur dhe filtri i shkallës lehtësojnë pastrimin dhe mirëmbajtjen.
Hapja e madhe në kabinën e tenxhere lejon kontrollin e lehtë të nivelit të mbushjes.

Me dizajnin e tij të thjeshtë dhe performancën e shkëlqyer, kazani VIVAX WH-102BB do të përshtatet në çdo kuzhinë.

Specifikat:

Treguesi i lehtë i funksionimit Po
Ngjyrë Krem/kafe
Materiali Plastike
Vëllimi i kontejnerit (l) 1 L
Kontrolli i funksionit Mekanike
Furnizimi me energji elektrike 220-240 V AC

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€