Bakall Elektrik Dezin

: në stok

€17,99 €22,99

Ju kurseni: €5,00 ( 21% )

Color
Kaltër
Zezë

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Bakall ndriçues Dezin i projektuar me një sistem LED të ndryshueshëm dyngjyrësh, drita blu do të mblidhet dhe do të rrotullohet në ujë kur nxehet dhe drita jeshile do të ndizet së bashku me funksionin e mbajtjes së ngrohtë kur dëshironi ujin duke mbajtur temperaturën midis 122°F/50℃ deri në 158°F/70℃. Funksioni i mbajtjes së ngrohtë siguron temperaturën e duhur për çajin dhe kafenë tuaj dhe ndihmon që shijet e tyre të dalin plotësisht, në mënyrë që t'ju sjellë një shije më autentike.

I gjithë trupi i kazanit është bërë nga xhami borosilikat i punuar posaçërisht, i njohur për rezistencën ndaj nxehtësisë dhe rezistencën ndaj plasaritjes. Dhe fundi i tij dhe kapaku i brendshëm janë prej çelik inox 100% të kategorisë ushqimore 304 që lejon ruajtjen e shijes natyrale të ujit pa asnjë erë pas ngrohjes.

Ky kazan elektrik inteligjent do të fiket automatikisht pasi uji të zihet. Dhe kur nuk ka ujë brenda kazanit për të zier, çelësi i energjisë do të fiket gjithashtu automatikisht për të mbrojtur elementët e ngrohjes dhe për të siguruar që kazani të zgjasë më gjatë. Kapaciteti 1.5L ju lejon të përgatisni ujë për kafe, çaj dhe pije gjatë gjithë ditës në të njëjtën kohë.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€