ARKE KURSIMI PER FEMIJE

: në stok

Çmimi i rregullt €17,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
"Femijët tuaj gjithmonë duhet të kenë një vend ku t’i ruajn kursimet e tyre, kjo arke është metoda më e duhur dhe luan rolin e një bankomati.
- Arke kursimi me kod për para të hekurit dhe të letres.
- Dy ngjyra në dispozicion. Funksionon me bateri 1.5V"

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€