5 MINS SHAPER

: në stok

€59,99 €89,90

Ju kurseni: €29,91 ( 33% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
pecifikat
• Niveli i rregullueshëm i rezistencës
 Mund të rregullohen 4 nivele të ndryshme të stërvitjes dhe rezistencës
 për t'iu përshtatur nevojave tuaja, të përshtatshme për lartësi dhe forcë të ndryshme
 kushte nga përdorues të ndryshëm.
 • Mënyra të shumta ushtrimesh
 Ky Ab Trainer nuk është vetëm për stërvitjen e barkut, por edhe stërvitni krahët, këmbët dhe zorrët.  Mund ta përdorni për të ushtruar
 pjesë të ndryshme të trupit tuaj për të cilat është vërtet perfekte burra dhe gra.
 • Materiali
 Korniza është prej çeliku premium, rul barku
 me banak, kunder rreshqitjes &  shirit i butë me dorezë, komode &  jastëkë rezistente ndaj djersës, Max kapaciteti i peshës 150 kg, mund të plotësojë nevojat e shumicës së njerëzve.
 • E fortë dhe e qëndrueshme
 Kjo makinë rrotulluese do t'ju ofrojë të qëndrueshme dhe efektive përvojë stërvitje. Me shumë-funksionin e menduar dizajn, pasi të keni këtë trajner, mund ta ruani tuajin buxhet për pajisje shtesë fitnesi.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€