HEKUR PER FLOKE HAMILNGTON

: I padisponueshëm

Çmimi i rregullt €20,99 €27,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Hekur për flokë nga brendi hamilngotn, opsionin e drejtimit me avull duke i zbutur dhe drejturar në të njejtën kohë. Nxehtesi deri në 220 gradë. 220V

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€