DEPILATOR MANUAL ME PENJ

: në stok

Çmimi i rregullt €4,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Depilator manual per heqjen e qimeve ne vetulla, fytyr, duar etj.
Depilatori vjen se bashku me setin e paisjeve per depilim (penj dhe elemente te tjera)
Materiali: Plastike
Origjina PRC

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€