SET TAVOLINA 3 COPE BORCELLE

: I padisponueshëm

€59,90 €79,90

Ju kurseni: €20,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
- Materiali metal dhe dru i përpunuar
Përmasat:
Tavolina e vogël: 35x31cm
Tavolina e mesme: 45x39cm
Tavolina e madhe: 55x44.5cm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€