RUBINET ELEKTRIK

: I padisponueshëm

€39,99 €49,99

Ju kurseni: €10,00 ( 20% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Specifikat:
• Materiali i produktit: çelik inox
Diametri i tubit të ujit: 4 pikë
• Temperatura e ujit të nxehtë: 30-60°C
• Specifikimet e kordonit të rrymës: 1.5 m katror; 1.1 m i gjatë
• Tensioni nominal: 220V/50Hz
• Presioni i ujit të punës: 0,15~0,6MPa
• Fuqia e vlerësuar: 3000 W
• Vlerësimi i papërshkueshëm nga uji: IPX4
Shënim:
1. Fillimisht duke përdorur, ju lutemi lidheni fillimisht me ujin dhe më pas në prizë.
me energji, pas përdorimit, shkëputeni nga priza
2. Temperatura më e lartë e ujit nuk mund të jetë mbi 65°
3. Tubi i ngrohjes duhet të pastrohet çdo 6 muaj
Karakteristikat:
1. Ngrohje e shpejtë
2. Kursimi i energjisë
3. Me temperatur me përdorim të dyfishtë të nxehtë dhe të ftohtë
4. Siguria
5. Shëndeti: tub çeliku inox 304
6. Komoditet: bërryl rrotullues 360 gradë

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€