PowerBank HAMA Supreme 20HD, 20000 mAh

: në stok

€37,90 €44,90

Ju kurseni: €7,00 ( 15% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Për karikim të shpejtë dhe në lëvizje: kjo bankë energjie furnizon smartfonët, tabletët, altoparlantët Bluetooth dhe pajisje të tjera celulare me energji elektrike - qoftë në zyrë, në aeroplan apo në plazh

Nëpërmjet portës USB-C, Power Pack karikohet plotësisht në 9,5 orë

Treguesi i integruar i kapacitetit të karikimit LED: tregon fuqinë ende të disponueshme në katër nivele (100%, 75%, 50%, 25%)

Specifikat:

  • Lidhja e daljes USB-C, USB i tipit A
  • Lidhja hyrëse USB-C, USB Micro-B
  • Numri i daljeve 3
  • Kapaciteti 20000 mAh
  • Shifra: 187292
  • Shpejtësia e ngarkimit: Karikim i shpejtë
  • Dalja e lidhjes 1 / tensioni 1 / fuqia aktuale 1 : USB-C / 5 V / 3 A
  • Dalja e lidhjes 2 / tensioni 2 / intensiteti i rrymës 2 :USB i tipit A / 5 V / 3 A
  • Dalja e lidhjes 3 / tensioni 3 / intensiteti i rrymës 3 :USB i tipit A / 5 V / 3 A
  • Lloji i baterisë Bateri e integruar Li-Polimer

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€