MINI BASS

: në stok

€5,99 €9,99

Ju kurseni: €4,00 ( 40% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Teknologjia e lidhjes Bluetooth, ndihmëse
Lloji i altoparlantit Outdoor
Blini markë Bong
Përdorime të rekomanduara për produktin për telefonat inteligjentë ose tabletët
Karakteristikë e veçantë portative, Bluetooth, kompakte, madhësi udhëtimi
Shënim: Produktet me priza elektrike janë projektuar për përdorim në SHBA. Prizat dhe voltazhi ndryshojnë ndërkombëtarisht dhe ky produkt mund të kërkojë një përshtatës ose konvertues për përdorim në destinacionin tuaj. Ju lutemi kontrolloni përputhshmërinë përpara se të blini.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€