MASAZHER SHIATSU

: I padisponueshëm

€17,99 €29,99

Ju kurseni: €12,00 ( 40% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Masazhues me ngrohje shumëfunksionale, me katër koke masazhi , shumë i përshtatshëm për të moshuarit, punonjësit e zyrave, drejtuesit dhe të tjerët.
Ju madje mund të përdorni masazhin në makinën tuaj, thjesht futni çakmakun dhe shijoni masazhin më të mirë.
Ndjehuni të lirë të shijoni këtë masazh të rehatshëm në makinë ose në shtëpi pas një dite të vështirë.
Secila anë ka katër koka masazhesh që mund të prodhojnë një efekt masazh shumë të mirë dhe të relaksohen.
Mund t’i vendosni duart tuaja në doreza të mëdha lëkure për të relaksuar shpatullat dhe për të rregulluar vëllimin e masazhit.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€