Kufje HAMA Wireless Për Fëmijë, 184111

: në stok

Çmimi i rregullt €24,90

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Karakteristikat:
 • Veshët e brishtë të fëmijëve mbrohen pasi presioni i zërit nuk mund të kalojë 85 dB
 • Koha e dëgjimit: deri në 25 orë kur kufjet janë plotësisht të karikuara
 • Të dy versionet individuale të mikrofonit janë perfekte për fëmijët e shkolluar në shtëpi: përdorni ose mikrofonin e integruar të kufjeve ose mikrofonin shtesë.
 • Shiriti fleksibël dhe i fortë i kokës është i përshtatshëm për fëmijët dhe forma e tij mbetet e qëndrueshme edhe kur është e përkulur ose e përdredhur
 • Kjo helmetë rritet me mbajtësin e saj: shiriti i kokës, shumë i rehatshëm për t'u mbajtur, lejon rregullim të saktë sipas perimetrit të kokës së fëmijës
 • Jastëkët e butë ofrojnë një përshtatje të rehatshme në vesh, edhe kur kënaqësia e dëgjimit zgjat
 • Mbështet asistentët zanorë ekzistues Siri dhe Google Assistant
 • Lejon lidhjen e njëkohshme të kufjeve me pajisje të shumta Bluetooth

 

 Specifikat:

 • Shtrirja e frekuencës 2402-2480 MHz
 • Bandwidth (kufje) 20Hz - 20kHz
 • Bandwidth (Mikrofoni) 100Hz - 10kHz
 • Klasa Bluetooth e klasës 2
 • Distanca e transmetimit 10m
 • Impedanca e kufjeve 32Ω
 • Rezistenca e mikrofonit 2kΩ
 • Teknologjia Multipoint
 • Sistemi Bluetooth version 5.1
 • WBCV ≥75mV
 • Asistenti zanor Apple Siri/Asistenti i Google
 • Koha maksimale e gatishmërisë 200 orë
 • Mikrofon gjithëdrejtues.
 • Mikrofon Aktiv fleksibël
 • Funksione shtesë Butoni i përgjigjes, Kontrolli i volumit, Çiftimi i shpejtë
 • Modeli Stereo
 • Veçantia Dupleks
 • Profilet e përputhshme Bluetooth A2DP V1.3/AVRCP V1.5/HFP V1.6
 • Ndjeshmëria (Mikrofoni) -38dB +/- 3dB
 • Ndjeshmëria e kufjeve 85dB +/- 3dB
 • Struktura e kufjeve (in Ear)


Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€