Kufje HAMA "Kids Guard" Për Fëmijë,184106

: në stok

Çmimi i rregullt €24,90

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Karakteristikat:
 • Veshët e brishtë të fëmijëve mbrohen pasi presioni i zërit nuk mund të kalojë 85 dB
 • Koha e dëgjimit: deri në 20 orë kur kufjet janë plotësisht të karikuara
 • Të dy versionet individuale të mikrofonit janë perfekte për fëmijët e shkolluar në shtëpi: përdorni ose mikrofonin e integruar të kufjeve ose mikrofonin shtesë.
 • Shiriti fleksibël dhe i fortë i kokës është i përshtatshëm për fëmijët dhe forma e tij mbetet e qëndrueshme edhe kur është e përkulur ose e përdredhur
 • Kjo helmetë rritet me mbajtësin e saj: shiriti i kokës, shumë i rehatshëm për t'u mbajtur, lejon rregullim të saktë sipas perimetrit të kokës së fëmijës
 • Jastëkët e butë ofrojnë një përshtatje të rehatshme në vesh, edhe kur kënaqësia e dëgjimit zgjat
 • Mbështet asistentët zanorë ekzistues Siri dhe Google Assistant
 • Lejon lidhjen e njëkohshme të kufjeve me pajisje të shumta Bluetooth

 

 Specifikat:

 • Ngjyra blu/portokalli
 • Lidhja 3.5 mm
 • Shtrirja e frekuencës 20Hz - 20kHz
 • Impedanca 32Ω
 • Stereo
 • Dizajn në vesh
 • Ndjeshmëria 85dB/MW
 • Materiali plastike
 • Gjatësia e kabllit 1.2m
 • Diametri i altoparlantit 40 mm


Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€