APARAT PER GJETHE

: I padisponueshëm

€24,99 €49,99

Ju kurseni: €25,00 ( 50% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Aparat per thithjen dhe fryerjen e gjetheve. 850W

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€