Vluese uji Sencor SWK 1503OR, 1,5l

: në stok

Çmimi i rregullt €19,50

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Ky ngrohës uji ka një vëllim prej 1.5 liter dhe ka një filigram të dyanshëm. Ka ruajtjen e kabllit të rrjetit në bazë dhe një bllokim të kapakut të sigurisë. Posedon filtrin e ndotjes dhe fundi i ngrohjes është prej çeliku inox. Ka bllok të trefishtë sigurie dhe mbrojtje nga mbinxehja kur ndizet pa ujë, lidhës qendror, dhe dorezë në formë ergonomike.

  • Vëllimi 1,5l
  • Konsumi i energjisë 2000 W
  • Ngrohja e ujit në 360 ° C
  • Materiali Plastikë
  • 2 Vite Garancion

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€