Thithëse Elektrike për Hirin VIVAX AVC-600R

: I padisponueshëm

€29,00 €35,00

Ju kurseni: €6,00 ( 17% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Fshesë me korrent VIVAX për hirin AC-601B është një aleat për pastrim të shpejtë dhe të plotë, pavarësisht nëse është një sobë me dru, një oxhak apo një furrë peleti. Është gjithashtu ideale për pastrimin e skarës në muajt e verës.


Me një fuqi prej 600 W dhe një kapacitet prej 12,0 l, kjo fshesë me korrent pastron lehtësisht grimcat e vogla të hirit të ftohtë, por është e rëndësishme të theksohet se hiri nuk duhet të përmbajë gjurmë prushi.

Fshesë me korrent për hirin VIVAX AC-601B është praktike për t'u mbajtur dhe një partner ideal në luftën kundër hirit të krijuar pas pjekjes ose ndezjes së një oxhaku.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€