Tepsi me Forme te Rrumbullaket LAMART LT3097

: në stok

Çmimi i rregullt €6,30

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
  • Përmasat 31 × 3 cm
  • Materiali prej çeliku me karbon
  • Sipërfaqja jo ngjitëse
  • Ngjyra bakri
  • Kallëpet janë rezistente ndaj temperaturave nga -60 deri në +230°C pa ndryshuar vetitë e tyre apo parametrat teknikë.
  • Mund të përdoren në furrat standarde por mund të vendosen edhe në frigorifer.
  • Kundërngjitshmëria e kallëpëve siguron heqjen e shpejtë dhe të lehtë të produktit të përfunduar nga kallëpi. Kallëpet mund të pastrohen lehtësisht nën ujë të rrjedhshëm duke përdorur një sfungjer ose në një makinë larëse enësh.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€