Tepsi me Forme Rrumbullaket LAMART LT3101

: në stok

Çmimi i rregullt €7,90

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
  • Diametri 30,5 cm
  • Dimensionet 30,5 cm
  • Materiali prej çeliku me karbon
  • Sipërfaqja jo ngjitëse
  • Ngjyra e zezë / e qartë / e kuqe
  • Kallëpet janë rezistente ndaj temperaturave nga -60 deri në +230°C pa ndryshuar vetitë e tyre apo parametrat teknikë.
  • Mund të përdoren në furrat standarde por mund të vendosen edhe në frigorifer.
  • Kundërngjitshmëria e kallëpëve siguron heqjen e shpejtë dhe të lehtë të produktit të përfunduar nga kallëpi. Kallëpet mund të pastrohen lehtësisht nën ujë të rrjedhshëm duke përdorur një sfungjer ose në një makinë larëse enësh.
  • Pjesë e produktit janë edhe tabaka plastike me doreza të palosshme.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€