Tenxhere Lamart LT1125, 24cm, 4.6L, e Zezë

: në stok

€29,15 €40,00

Ju kurseni: €10,85 ( 27% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Tenxhere gatimi prej alumini me sipërfaqe jo ngjitëse dhe rezistente ndaj djegies. Tigani ofron gatim të shpejtë dhe të barabartë bazuar në transferimin e shpejtë të nxehtësisë. Ka dorezë të butë ergonomike me sipërfaqe të jashtme me ngjyrë. Përdoret në llojet e pllakave, me gaz, qelq qeramik, elektrike, me induksion etj. Mund të lahet në enëlarëse, mirëmbajtja dhe pastrimi i tenxheres bëhet shumë lehtë. Tigani ka ngjyrë të zezë, vëllim 4.6L dhe përmasa 24cm, lartësi 12cm.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€